Ken jij hem al: de menstruatie spons?

Misschien is ze nog minder bekend dan maandverband en tampons, maar daar wil ze zelf snel verandering in brengen. Daarom stellen we vandaag graag de menstruatie spons aan je voor. Beppy sponsjes zijn menstruatie sponsjes die je op speciale momenten tijdens je menstruatie kunt gebruiken, bijvoorbeeld als je een bezoekje wilt brengen aan de sauna, naar het zwembad wilt gaan of als je zin hebt in een vrijpartij met een bedpartner. Er zijn naast Beppy sponsjes ook andere vormen van menstruatie sponsen verkrijgbaar, zoals bijvoorbeeld de zeespons. We vertellen je graag in deze post wat de voordelen zijn van een spons tampon en waarop je moet letten als je een soort gaat kiezen.

Wat zijn de voordelen van een spons tampon?
Met de vele keuze in hygiëne producten voor vrouwen ben je natuurlijk nieuwsgierig naar de voordelen van een menstruatie spons ten opzichte van de andere artikelen. Wist je al dat:

* het een tampon zonder touwtje is en daardoor onzichtbaar is? Als je bijvoorbeeld gaat zwemmen hoef je je dus geen zorgen te maken dat iemand ziet dat je ongesteld bent of dat er een touwtje ontsnapt uit je bikini.

* een menstruatie spons ergonomisch is en zich naar jouw lichaam vormt zodat je je geen zorgen hoeft te maken om doorlekken?

* je met een menstruatie spons ook gewoon kunt vrijen zonder dat je bedpartner hier iets van merkt?

* je met een spons tampon kunt doen waar je zin in hebt als je ongesteld bent, zonder dat je menstruatie een belemmering is. Ga dus gewoon lekker naar de sauna, bezoek de sportschool of ga een avond lekker dansen zonder dat je je zorgen hoeft te maken om je menstruatie.

Waarom moet ik kiezen voor Beppy sponsjes?
Er zijn verschillende aanbieders van een spons voor ongesteldheid op de markt. Hoe weet je nu welk merk je moet uitzoeken met de vele keuze die er is? Wij geven je graag een paar aandachtspunten om naar te kijken bij het selecteren van jouw menstruatie spons.

* Let goed op de kwaliteit van de spons tampon. Er zijn aanbieders met een mindere kwaliteit treksterkte waardoor het materiaal sneller scheurt bij het verwijderen.

* Ga na of de menstruatie sponsjes getest zijn. Beppy sponsjes zijn bijvoorbeeld dermatologisch en klinisch getest voor veilig gebruik.

* Ga na van welk materiaal de sponsjes gemaakt zijn, om te voorkomen dat de spons tampon bijvoorbeeld schimmelvorming krijgt. Beppy sponsjes hebben een zachte structuur, er zijn echter ook zeespons tampons verkrijgbaar gemaakt van een natuurlijk materiaal dat niet steriel is.

* Beppy sponsjes hoef je niet op maat te knippen voordat je ze inbrengt, het sponsje vormt zich naar jouw lichaam zodat er geen menstruatiebloed ontsnapt. Andere vormen van menstruatie sponsjes zoals de zeespons moet je wel vaak zelf nog bewerken om te zorgen dat het product goed aansluit bij jouw lichaam.

Wil je zelf wel eens een Beppy spons proberen? Bezoek dan gelijk onze webshop waar je alle producten vindt.

Dit bericht is gepost in Beppy. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *