Nieuwe Euroglider verpakkingen! 12, 24 en 36 stuks!

Naast onze Euroglider 144 stuks en 1008 stuks komen we nu ook met de Euroglider 12, 24 en 36 stuks verpakkingen!

De Euroglider 12 stuks doosjes zijn per direct verkrijgbaar via CondoomKoerier en onze groothandel Asha. De condooms komen in een verpakking van 12, 24 of 36 stuks. Deze stuk-verpakking is ideaal voor de detailhandel en online webshops. Door de smalle verpakking, kunnen de nieuwe Eurogliders via brievenbuspost verzonden worden.

Zoals u gewend bent van de Eurogliders zijn dit condoom met professionele kwaliteit, kleur-, geur- en smaakloos. De Euroglider condooms zijn gemaakt van hoge kwaliteit natuurlijk rubber latex, hebben een glad oppervlak, sterk, inclusief reservoir en zijn voorzien van een niet-medicinaal glijmiddel. Het betreft een standaard condoommaat van ca. 53mm, maar is extra lang! De condooms zijn CE0120 gecertificeerd, getest volgens ISO4074:2015 en geproduceerd door een ISO13485 gecertificeerde producent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *