Ons doel is dat u 100% tevreden bent met uw aankoop bij condoomkoerier.nl

Mocht u om wat voor reden dan ook niet tevreden zijn, dan helpen wij u graag verder. Mail alstublieft: info@condoomkoerier.com
Of bel ons op: +31 (0) 10 467 67 47

 

RETURNS

Artikel(en) gekocht bij condoomkoerier.nl moeten op de kosten van de klant worden geretourneerd in nieuwe, ongebruikte staat met de originele labels er nog aan, binnen 14 dagen na ontvangst van de verzending om een terugbetaling te ontvangen.

Om een artikel(en) te retourneren voor een terugbetaling, stuurt u het naar onderstaand adres samen met uw bestelnummer en een reden waarom het artikel(en) wordt geretourneerd. Binnen 2-3 werkdagen na ontvangst van de retourzending wordt een terugbetaling uitgevoerd in de oorspronkelijke vorm van betaling. Houd er rekening mee dat we de oorspronkelijke verzendkosten niet kunnen terugbetalen, met uitzondering van defecte of verkeerd verzonden artikelen. Alle items die in de uitverkoop of met korting zijn gekocht zijn definitief en kunnen niet worden getourneerd voor restitutie.

Retourzendingen dienen te worden verzonden via verzekerde traceerbare post in een veilig pakket naar het volgende adres:

Condoomkoerier
Seinhuiswachter 1-3
3034 KH Rotterdam.

LEVERTIJD

Wij leveren normaliter binnen 1-2 werkdagen. Met betrekking tot corona kan dit iets langer zijn.

 

SALE ITEMS

Alle items die in de uitverkoop of met korting zijn gekocht, zijn definitief en kunnen niet worden geretourneerd voor restitutie. Als we een gerouterneerd artikel of artikel met korting ontvangen, zullen we de levering weigeren of het op kosten van de klant retourneren. Er wordt geen restitutie verleend.