Over ons. Dat betekent dus dat wij van Condoomkoerier.nl je eens even heel goed gaan uitleggen hoe ge-wel-dig wij zijn. Het begon allemaal in 2003, we waren een van de eerste webwinkels gespecialiseerd in seksartikelen! Dus zowel de online dienstverlening als de de know-how over de beste erotische producten zit in ons DNA. Of, simpeler gezegd: we zijn heel goed in een razendsnelle levering, én we hebben een ervaren en vriendelijke klantenservice voor wie geen vraag te gek is. Of, nóg simpeler gezegd: geen betere webshop om een prima geprijsde condoom te bestellen dan Condoomkoerier.

Voor ons ging het allemaal over hoe we het seksleven leuker, beter én veiliger kunnen maken, wat ons motiveerde dit via het internet te delen. Wij geloven in openheid, eerlijkheid, en de vrijheid om uit te vinden wat je leven verrijkt, met respect voor de wensen en voorkeuren van andere mensen. Condoomkoerier is meer dan alleen seksartikelen, onze producten zijn ook bedoeld om de nieuwe generatie te inspireren als het gaat om het seksleven, en alles wat daar bij komt kijken.

Deze principes en waardes proberen we te laten terug komen in de eigen merken (o.a Euroglider, Beppy) en in de manier waarop jij als klant van Condoomkoerier.nl bediend wordt.